dilluns, 13 de juliol del 2015

Gaspatxo de síndria

Dificultat: molt fàcil
Temps: 10 minuts

<<< El Gaspatxo és una sopa freda elaborada amb ingredients crus. És un plat força antic que originalment no portava tomàquets el seu ingredient principal. 

De variants de gaspatxos n'hi ha moltes; gaspatxo de síndria, d'ametlles, de remolatxa... >>> 


Ingredients (per a 4-6 persones)
  • la meitat d'una síndria
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 ceba mitjana
  • 1 dent d'all petit
  • 1 pebrot verd
  • mig cogombre mitjà
  • oli i sal i unes fulles de menta
  • * un raig de llimona o vinagre
Preparació 
  1. Rentem les verdures i la síndria i les tallem. Les introduïm a la batedora.
  2. Pelem la ceba i l'all i també ho afegim a la batedora. 
  3. Afegim un bon raig d'oli i una mica de sal
  4. Triturem fins que quedi una mescla homogènia
  5. Opcionalment hi afegeixo una mica de menta per fer el gaspatxo encara més refrescant
* A mi personalment el vinagre no m'agrada, crec que li dóna un gust massa predominant normalment el substitueixo per llimona, però vaja, és una opció personal

 {VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou {SG}= sense gluten
 <<< >>>  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!