Dificultat: molt fàcil
Temps: 10 minuts<<< El Gaspatxo és una sopa freda elaborada amb ingredients crus. És un plat força antic que originalment no portava tomàquets el seu ingredient principal.
De variants de gaspatxos n'hi ha moltes; gaspatxo de síndria, d'ametlles, de remolatxa... >>>
- la meitat d'una síndria
- 2 tomàquets madurs
- 1 ceba mitjana
- 1 dent d'all petit
- 1 pebrot verd
- mig cogombre mitjà
- oli i sal i unes fulles de menta
- * un raig de llimona o vinagre
- Rentem les verdures i la síndria i les tallem. Les introduïm a la batedora.
- Pelem la ceba i l'all i també ho afegim a la batedora.
- Afegim un bon raig d'oli i una mica de sal
- Triturem fins que quedi una mescla homogènia
- Opcionalment hi afegeixo una mica de menta per fer el gaspatxo encara més refrescant
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou {SG}= sense gluten
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!